Verzenden & retourneren

Wij doen ons uiterste best om het pakketje dezelfde dag nog te versturen, zodat je het de volgende dag al in huis hebt. Dit lukt ons helaas niet altijd, maar we streven er wel naar.

Je krijgt van ons een orderbevestiging en als het pakketje op de post is een track and trace code zodat je je pakketje kan volgen tot aan de voordeur.

De verzendkosten bedragen €4.95. De verzending is GRATIS voor bestellingen boven de €100,- in Nederland (voor het buitenland gelden andere tarieven). 

 ! In de Sale periode versturen wij gratis boven een waarde van €150,- !

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel. 

Anoek en Esther doen hun uiterste best om kleding en accessoires perfect bij u af te leveren. Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden.

 • Indien u gebruik wenst te maken van de retour / ruilservice dient u dit kenbaar te maken door een e-mail aan [email protected] te sturen.
 • Indien wij akkoord zijn met uw verzoek kunt u de artikel(en) retour zenden aan: Kids & So, o.v.v. ruiling/retournering met het ordernummer, Voorstraat 33, 3201 BA Spijkenisse.
 • De verzendkosten van het te retourneren / te ruilen artikel, zijn voor uw eigen rekening. U kiest zelf de vervoerder. Indien u kiest voor brievenbus zending, dan zijn eventuele vermiste pakketjes voor eigen risico.
 • Indien u een artikel wilt ruilen, Kunt u het bekend maken via de mail of opnieuw een bestelling plaatsen.
 • Indien u een nieuwe bestelling plaatst dan zijn deze kosten voor rekening van de klant.
 • Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na aflevering van uw bestelling.
 • De factuur of een kopie dient meegestuurd te worden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
 • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes.
 • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen, de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd).
 • Indien u een door ons samengestelde set heeft gekocht met setkorting, en u wilt een deel van de set retourneren, dan komt de setkorting te vervallen. Deze zal in mindering worden gebracht op het retourbedrag.
 • Indien uw bestelling in aanmerking is gekomen voor gratis verzenden en u wilt een deel van de bestelling retourneren waardoor uw nieuwe orderbedrag uitkomt onder €100, dan komt de gratis verzending te vervallen. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht op het retourbedrag. Voor PostNL geldt dat er €4.95 ingehouden wordt.
 • Op sale artikelen wordt geen geld terug gegeven maar ontvang je een tegoedbon doormiddel van een code. De code is een jaar geldig .
  Indien aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd.

   

  Het door u betaalde bedrag (met eventuele verrekening van de verzendkosten) wordt binnen 10 werkdagen door Kids & So teruggestort op het door u opgegeven rekeningnummer.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »