Grech & Co Chakra sunstone volwassen armband/enkelband | 21 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

21cm armband / enkelband

Zonnesteen kralen leading + 7 ruwe cognac Baltische barnsteen, op elastiek.

Past prachtig bij onze Baltische barnsteen sieraden. Maten tussen onze beide collecties bieden een mooi gestapeld effect.

Echte halfedelstenen worden vaak gedragen als erkenning voor de holistische eigenschappen die aan elke specifieke edelsteen zijn verbonden. Gecombineerd met de voordelen van Baltische barnsteenkralen, vormt dit sieraad een harmonieuze combinatie van aanbiedingen. 

Verpakking: Elk sieraad wordt geleverd met een eigen stoffen etui en een informatielabel; ideaal voor het geven van geschenken en veilige opslag.

Lengtematen: vanwege het handgemaakte karakter van dit item, zijn de maten bij benadering. 

Reiniging en onderhoud: Poets met een zachte doek onder stromend water spoelen · Verwijder eventuele filmbedekkende kralen · Droog aan de lucht · Vermijd zeep en chloor. Reinig en laad uw kristallen sieraden op volgens uw favoriete methode om metafysische eigenschappen te versterken.  

Veiligheid: Sieraden zijn een klein onderdeel en worden daarom aanbevolen voor gebruik door kinderen vanaf 3 jaar, onder toezicht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »