Grech & Co Baltic Amber volwassen armband | Faith 18 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Baltisch barnsteen wordt wereldwijd als sieraad gedragen voor de holistische verlichting van pijn, samen met kalmerende en gezondheidsbevorderende voordelen. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen of weerlegd, zweren veel mensen bij de effecten die ze ondervonden bij het dragen van barnsteen sieraden. Er wordt algemeen aangenomen dat het barnsteenzuur in de barnsteen bij continue slijtage in de bloedbaan komt door de hitte van de huid. 

Metafysische eigenschappen rond Baltisch barnsteen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het opruimen van negatieve energieën uit de chakra's en de omgeving, bevordering van creatieve zelfexpressie, besluitvorming en zelfvertrouwen, evenals het balanceren van emoties en genezende effecten op depressie.


Ons Baltisch barnsteen is in het laboratorium getest, echt Baltisch barnsteen en wordt prachtig gepresenteerd in onze kenmerkende stoffen tas met trekkoord.
 

Verpakking: Elk sieraad wordt geleverd met een eigen stoffen zakje, waardoor het een heel mooi cadeau is om te geven en veilig op te bergen.

Lengte maten: 18 cm. Vanwege het handgemaakte karakter van dit item, zijn de maten bij benadering. Gemaakt met sterk elastisch koord.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »