Grech & Co Baltic Amber Kinder ketting | Faith 31 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Baltisch barnsteen wordt wereldwijd door volwassenen en kinderen als sieraden gedragen, voor de holistische verlichting van pijn, samen met kalmerende en gezondheidsbevorderende voordelen.  

 

Hoewel niet wetenschappelijk bewezen of weerlegd, zweren veel mensen bij de effecten die ze ervaren tijdens het dragen van amberkleurige sieraden. Er wordt algemeen aangenomen dat het barnsteenzuur in de barnsteen bij continue slijtage in de bloedbaan komt door de hitte van de huid.

 

Ons Baltisch barnsteen is in het laboratorium getest, echt Baltisch barnsteen, voldoet aan EN71-3 en wordt prachtig gepresenteerd in onze kenmerkende stoffen tas met trekkoord.

 

Verpakking: Elk sieraad wordt geleverd met zijn eigen katoenen zakje en informatielabel; ideaal voor het geven van geschenken en veilige opslag.

 

Lengtematen: vanwege het handgemaakte karakter van dit item, zijn de maten bij benadering. 

 

Clean & Care: Poets met een zachte doek onder warm water spoelen · Verwijder eventuele filmbedekkende kralen · Laat aan de lucht drogen onder de zon of een warmtebron gedurende ongeveer 3 uur · Vermijd zeep en chloor

 

Veiligheid: Individueel geknoopte kralen • Schroefsluiting • Sieraden zijn een klein onderdeel en worden daarom aanbevolen voor gebruik door kinderen van 3 jaar en ouder, onder toezicht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »