Grech & Co Baltic Amber armband Goddess

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Baltische barnsteen wordt wereldwijd als sieraad gedragen door volwassenen en kinderen, voor de holistische verlichting van pijn, samen met kalmerende en gezondheidsbevorderende voordelen.

Hoewel niet wetenschappelijk bewezen of weerlegd, zweren veel mensen bij de effecten die ze ervaren tijdens het dragen van amberkleurige sieraden.

Algemeen wordt aangenomen dat bij continue slijtage het barnsteenzuur in de barnsteen de bloedbaan binnenkomt door de hitte van de huid.

Onze Baltische barnsteen is in het laboratorium geteste echte Baltische barnsteen, voldoet aan EN71-3 en wordt prachtig gepresenteerd in onze kenmerkende stoffen tas met trekkoord.

Verpakking: Elk sieraad wordt geleverd met een eigen katoenen zakje en een informatielabel; ideaal voor het geven van geschenken en veilige opslag.

Lengte maten: Vanwege het handgemaakte karakter van dit item, zijn de maten bij benadering.

Clean & Care: Poets met een zachte doek onder warm water spoelen · Verwijder eventuele filmbedekkende kralen · Laat aan de lucht drogen onder de zon of een warmtebron gedurende ongeveer 3 uur · Vermijd zeep en chloor Veiligheid: Individueel geknoopte kralen • Schroefsluiting •

Sieraden is een klein onderdeel en wordt daarom aanbevolen voor gebruik door kinderen van 3 jaar en ouder, onder toezicht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »