Grech & Co Amber volwassen amband | enlighten

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Baltisch barnsteen wordt wereldwijd als sieraad gedragen voor de holistische werking van pijn, samen met kalmerende en vele andere gezondheidsbevorderende voordelen. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen of ontkracht, zweren veel mensen bij de effecten die ze ervaren tijdens het dragen van hun barnsteenjuwelen. Er wordt algemeen aangenomen dat bij continue dragen het barnsteenzuur dat wordt gevonden in het barnsteen de bloedstroom binnenkomt vanuit de warmte van de huid.

Tegenwoordig kiezen veel ouders ervoor om hun kinderen barnsteenjuwelen te laten dragen om te helpen bij het verlichten van doorkomende tandjes en -symptomen, het immuunsysteem te stimuleren en te helpen met andere aandoeningen zoals die verband houden met het oor, de keel en de borst.

 

Volwassenen kunnen ervoor kiezen om barnsteenjuwelen te dragen voor de verlichting van pijn bij archritis, migraine, maar ook om te helpen bij angst, depressie, stress en meer.

 

lengte: 18 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »